top of page
2strong camp

Följ med till ett naturparadis perfekt för en stärkande helg, där kropp, sinne och välmående står i fokus. Vi tränar och umgås ute i naturen. Detta camp arrangeras i

samarbete med Kloten Nature Resort.

Vi yogar på berget, löper eller vandrar, lyfter stockar och utmanar våra fysiska gränser. Vi paddlar SUP, kanot och äter

gott. Vi fyller på med både styrka och energi.

preliminärt schema
priser och info

Planen på träningsupplevelsen sker den 21-23 maj

Pris: 3500kr ink

2 övernattningar i delat rum

2 frukost

2 middagar

1 lunch

Utrustning till alla aktiviteter. 

 

För privat rum tillkommer 600kr. 

Praktisk information:

 

  • Du tar dig till Kloten på egen hand den tid du önskar.Ca 1 timma från Örebro med bil. Senast kl 18.00 möts vi för att avnjuta en middag tillsammans.

  • Önskar man dricka vin får detta medtas. Får förtäras i stuga eller utomhus (ej i restaurangen).

  • Vi bor i stugor på området (6 st bäddar men pga av Covid-19 bor vi endast 4/stuga).

Fredag ankomst mellan kl. 16-18. Middags serveras 18.30.

 

Lördagen inleds med ett lugnt yogapass utomhus på berget, med en magisk utsikt över Bergslagen. Därefter serveras en stärkande frukost. Den som vill kan löpa eller vandra längs det fina skogsstigarna. Den som vill kan prova på att paddla SUP eller paddla kanot.

 

Lunchen intar vi i det fria tillsammans. Därefter är det dags för en utmaning. Tunga stockar skall lyftas i natur utegymmet, det kommer att bli kul!

 

Kvällen avslutas med en härliga samtal, vinmys(om så önskas), bastu och det finns även badtunna för den som vill, eller kanske ett första dopp i sjön?

 

Söndagen bjuder på en lugnare träningspass på morgonen, därefter intar vi en god frukost. Därefter säger vi tack för denna gång och då är vi alla uppfyllda med ny styrka och energi för att möta sommaren.

Lämna din intresseanmälan här!

(för att helgen ska bli av måste vi ha ett minst antal på 6 personer).

bottom of page