OM OSS

2Strong är en liten och personlig PT studio som ligger på Olaigatan 21 i Örebro som grundats och äga av Hanna Melinson. 

Här ska du känna dig som hemma. Studion är inte lik något annat gym utan ska kännas som att du står i ditt vardagsrum hemma. Miljön och lugnet ska ge dig mer glädje och inspiration till träning. Här är vi prestigelösa.

Vi som arbetar på studion är alla idrottsintresserade och utbildade inom hälsa och välmående. Vår uppgift är att göra dig stark inifrån och ut.

 

 

 

 

Vi som arbetar här är:

Hanna Melinson, grundare, personlig tränare och sport management student.

Ludvig Faleij, Personlig tränare med kandidatexamen inom idrottsvetenskap.

Linus Moberg, personlig tränar och body builder. 

Natalie Rodmar, massör och blivande arbetsterapeut. 

Johanna Meyer, grundare av Medveten Ro och mindfulness instruktör.

Studion kom till tack vare den pågående pandemin. Hanna skulle arrangera träningsresor, då hon vistas utomlands under många år. Men fick ställa in och ställa om.  En insikt som kom till Hanna var att; genom att ständigt möta nya kulturer, människor och träningsmetoder så insåg hon att hennes kall är att inspirera andra till att våga förverkliga drömmar till verklighet.

"Genom att inledningsvis hjälpa människor med att inkludera träning i den dagliga rutinen kommer styrkan, motivationen och välbefinnandet. Det kommer hjälpa många av oss i vår psykisk ohälsa och mitt största mål är att tjejer och kvinnor kommer kunna stödja varandra till att lyckas bli det vi vill och önskar utan begränsningar." / Hanna