top of page

OM hanna

dsc03105.jpg

Hanna är utbildad personlig tränare och student på Sport management programmet på Örebro Universitet. Hon drivs av att försöka hitta en helhetslösning på välmåendet hos människan och ödmjukt alltid försöker förgylla behoven. Det är inte alltid bara träning det handlar om utan det är så många andra delar där till och det tillämpar Hanna verkligen i sin coachning.

Hanna har en lång erfarenhet av mängder av olika idrotter allt från boxning, surfing, yoga, styrketräning och crossfit. Hon har också erfarenheter inom utmattning, psykisk ohälsa, hormonella besvär och därför coachar hon ur ett helhetsperspektiv. 

För Hanna har det alltid handlat om att inspirera och coacha, inte bara vara en pt. För henne själv så har träningen alltid varit en väg till att fortsätta jobba på sin fysiska och psykiska utveckling men även förmåga att hitta ett balanserat liv. 

"Genom att inledningsvis hjälpa människor med att inkludera träning i den dagliga rutinen kommer styrkan, motivationen och välbefinnandet. Det kommer hjälpa många av oss i vår psykisk ohälsa och mitt största mål är att tjejer och kvinnor kommer kunna stödja varandra till att lyckas bli det vi vill och önskar utan begränsningar." / Hanna

bottom of page