min story

2Strong är en liten och personlig PT studio som ligger på Olaigatan 21 i Örebro och drivs utav Hanna Melinson. 

När du kliver in i studion så ska du känna dig som hemma, studion är inte lik något annat gym utan ska kännas som att du står i vardagsrummet hemma och tränar. Miljön och lugnet ska ge dig mer glädje och inspiration till träning. 

Vi som arbetar här är alla idrottsintresserade med diverse utbildningar inom hälsa och välmående. Hanna läser också sportmanagement på universitetet samtidigt som hon driver studion och tränar allt från crossfit, gym & yoga.

Ideen till detta har dykt upp under hennes år på resande fot världen över, genom att ständigt möta nya kulturer, människor och träningsmetoder. Längs med vägen har Hanna kommit  underfund med att hon vill inspirera andra till att våga göra drömmar till verklighet.

"Genom att inledningsvis hjälpa människor med att inkludera träning i den dagliga rutinen kommer styrkan, motivationen och välbefinnandet. Det kommer hjälpa många av oss i vår psykisk ohälsa och mitt största mål är att tjejer och kvinnor kommer kunna stödja varandra till att lyckas bli det vi vill och önskar utan begränsningar." / Hanna

2Strong With Hanna

Olaigatan 21

703 61 Örebro

info@2strongwithhanna.com

+46766169403