Bootcamp

Kickstarta din träning. Bootcamp genomförs alltid utomhus på förvalda platser i Örebro. Målet är att få igång dig, din kropp, lära dig att lyfta vikter, maxa din uthållighet, jobba på kondisen och lära känna nya människor. 

  • Liten grupp om 6-12 personer

  • gånger/vecka utomhus

  • Styrka

  • Kondition

 

Tillfället ska ge dig en rolig upplevelse och lära känna din egna kropp, mentalitet och kanske hitta en ny träningsmetod. Främst handlar det om att inspireras och motiveras till träning genom gemenskap men också genom egen personlig utveckling!

Vi kommer att jobba med olika fokusområden där vi kommer inledningsvis kolla närmare in på hur våran kropp fungerar, lära oss aktivera muskler och titta närmare på teknik inom styrketräningen, med kroppsvikt och med vikter. Vi kommer sedan bygga på detta med lite flås kombination med styrka och något pass kommer vi att arbeta med konditionsträning i olika metoder. 

Det spelar ingen roll om du har tränat hela ditt liv eller aldrig lyft en skivstång. Vi kommer jobba med grunden och jag kommer göra mitt yttersta att effektivisera passen utifrån gruppens olika nivåer. 

De platser vi kommer hålla till vid kommer vara allt från utegymmen runt om i stan till Sörbytrappan. Under veckorna kom du även få med dig olika läxor att utföra hemma. Syftet med Bootcamp är att du ska ge dig själv en utmaning och en rejäl kickstart.

Boka din bootcamp plats här!