Bootcamp

I en grupp med 4-6 personer samlas vi 2 gånger i veckan för kicka igång träningen, lära oss lyfta vikter, maxa uthålligheten, jobba på kondisen, eller varför inte ta sig igenom ett boxningspass?

 

Tillfället ska ge oss en rolig upplevelse, lära känna nya vänner, lära oss hur mycket som helst om våra egna kroppar, kanske hitta en ny träningsmetod och främst inspireras och motiveras till träning genom gemenskap men också genom egen personlig träning!

Vecka 1 - Komma igång fokus. Vi jobbar mer med våran egna kropp, lär känna varandra och tillsammans kommer fram till våra mål som grupp + individ.

 

Vecka 2 - Styrkefokuserat. Vi börjar arbeta med både kroppen som redskap men även vikter, gummiband & andra redskap för att väcka musklerna till liv och låta de slitas.

 

Vecka 3 - Fokus på kondis. Intervall, löpning, högintensivt, puls puls puls. You name it. Jobbig vecka men effektiv.

 

Vecka 4 - Sista veckan fokuserar vi på allt, styrka & puls med lite hårdare och utmanande pass avslutar vi veckan och går igenom allt vi lärt oss och kollar över våra mål.

Du kommer att få med dig olika läxor att utföra varje vecka. Syftet med Bootcamp är att du ska ge dig själv en utmaning och en rejäl kickstart.

Boka din bootcamp plats här!

KLIENT OMDÖMMEN

Skärmavbild 2020-08-28 kl. 13.28.28.png