Bootcamp
fightercamp

I en grupp med 4-6 personer samlas vi 2 gånger i veckan för kicka igång träningen, lära oss lyfta vikter, maxa uthålligheten, jobba på kondisen, eller varför inte ta sig igenom ett boxningspass?

 

Tillfället ska ge oss en rolig upplevelse, lära känna nya vänner, lära oss hur mycket som helst om våra egna kroppar, kanske hitta en ny träningsmetod och främst inspireras och motiveras till träning genom gemenskap men också genom egen personlig träning!

Har du alltid drömt att anta en riktigt hård och utmanande träningsupplevelse? Här har du chansen. Vill du lära dig grunderna i styrketeknik samtidigt som du tränar hårt like a fighter? Nu har du chansen. Nytt för år 2021 är bootcamp med fokus på att träna som en kampsportare och crossfitare, det innefattar hård styrke och konditionsträning. Upplägget är samma 2 gånger i veckan i 4 veckor. 

strong & flow bootcamp

Vecka 1 - Komma igång fokus. Vi jobbar mer med våran egna kropp, lär känna varandra och tillsammans kommer fram till våra mål som grupp + individ.

 

Vecka 2 - Styrkefokuserat. Vi börjar arbeta med både kroppen som redskap men även vikter, gummiband & andra redskap för att väcka musklerna till liv och låta de slitas.

 

Vecka 3 - Fokus på kondis. Intervall, löpning, högintensivt, puls puls puls. You name it. Jobbig vecka men effektiv.

 

Vecka 4 - Sista veckan fokuserar vi på allt, styrka & puls med lite hårdare och utmanande pass avslutar vi veckan och går igenom allt vi lärt oss och kollar över våra mål.

Kombinera de bästa av två världar. Tillsammans med PT:n 2strong Hanna och yogaläraren Frida Wirsén har vi skapat ett träningspass där du ska bli stark både fysisk och psykiskt. Med en kombination av styrketräning och yoga lovar vi dig att du kommer stärka både kropp och knopp. Ett unikt tillfälle där du kommer bli först med att köra STRONG AND FLOW. Boka in dig så ses vi i mars. 

KLIENT OMDÖMMEN

2Strong With Hanna

Olaigatan 21

703 61 Örebro

info@2strongwithhanna.com

+46766169403