top of page

5 tips att hålla formen utan att gå till gymmet under COVID-19 pandemin!


Visst så gör vikterna på gymmet en hel del till att lyckas nå beach 2020 målet, men vem har sagt att det är omöjligt utan?


1. A och O. Tänk lite extra på kosten. Ja vi har alla säkert hör den förr, men kosten är också den enda vägen till att nå målen för att få ner de där extra kilona här och där. Så leta runt på goda nyttiga recept!


2. Det är hundratals grymma influensers som tränar både med allt ifrån soffan, stolen, toalettpappret, resväskan, bebisen etc. Med andra ord finns det fler metoder än ursäkter. Här bjussar jag på ett 20 minuters hemma träningspass som det bara är att slå på och följa! För videon klicka HÄR


3. Få hjälp av en online PT. Personliga tränare finns ej bara på gym, även hemma träning kan kännas omotiverande och varför inte träna över webcameran tillsammans med din PT. Är du sugen? Fyll i rabattkoden CORONA10 för 10 procent rabatt på min online PT tjänst HÄR!


4. Uteträning, visst så ska man försöka hålla sig hemma så mycket som möjligt, men en löprunda eller en sväng till något av din stads utegym är bättre än ett svettigt instängt gym. Ta med arbetshandskar som du sedan slänger i tvätten när du kommer hem!


5. Ta en viloperiod. Ja det är faktiskt okej att ta en period med lite längre vila ifrån träningen. Alternativt med att kombinera med promenader, yoga och meditation. Bra klipp att följa på yoga och meditation hittar du på YouTube!

110 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page