top of page

5 tips till att boosta våren med endorfiner!

Pandemin fortsätter och visst kan det kännas omotiverade. Första veckan låg kropp & själ i fokus men nu börjar irritationen över att detta inte är över bestiga en. Semestern avbokad, framtidsplanerna raderade.


Deppa inte ihop, du får absolut ha en lite period då du sörjer/tycker synd om sig själv ett tag med sedan räcker det. Se det positiva med att det finns så mycket tid över & att solen dessutom börjat lysa och möjligheterna till att röra oss ute i naturen finns.


Här kommer tipsen till att få en härlig & positiv vår i denna pandemi!


1. Istället för att träffa kompisen på uteserveringen och riskera smittan så gör i ordning lite picknick och gå ut i naturen för lite umgänge. Kom ihåg ni behöver inte umgås nära & intimt, håll avståndet.2. Gå på gruppträning utomhus. Att inte vilja gå till gymmet eller kräla runt på ett svettigt golv är fullt förståligt. Kolla därför upp möjligheterna till gruppträning utomhus i din stad. Massor med gym har detta erbjudandet, samt mängder av personliga tränare som kör i din stad. Bor du i Örebro så koll in här. Du får träning, frisk luft samtidigt som du får en stund med gemenskap & umgänge på distans.


3. Investera i något som kommer ta din tid och uppmärksamhet. T ex lär dig ett språk, börja träna inför ett lopp eller planera inför det där företaget du alltid velat öppna. Behöver du hjälp? Kolla in mitt senaste PT-paket!


4. Passa på att njuta av vårsolen, ta promenader och gör det till din vardagliga rutin. Kanske vaknar du lite tidigare och tar en promenad till jobbet istället för bilen? En självklar och lätt sak som ger dig mycket mer energi. Ta vara på den.


5. Följ trenden & börja rensa i ditt hem, häng på och plantera olika grönsaksväxter som du stolt kan följa utveckligen på och ät mycket grönt & vitaminrikt så du håller dig frisk och stark!


88 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page