top of page

Hemligheten bakom viktnedgång!


LCHF, Keto, 5:2, viktväktarna... you name it. Hur går man egentligen ner i vikt och vad är hemligheten bakom SAMTLIGA dieter? Håller du inte med om att en diet är pissjobbig att hålla, antingen blir man för hungrig, äter inget gott eller ger upp och vräker i sig halva godishyllan på Ica? Varför?


Alla dessa dieter har bra förutsättningar till en lyckad viktnedgång eftersom samtliga av dessa dieter får dig att äta mindre kalorier än vad du förbrukar per dag. Oh No, jag har hört den där förr, jädrans tjat om dessa kalorier. Men i ärlighetens namn så är det svaret på din fråga och hemligheten bakom alla dessa dieter. Om du äter mindre än vad din kropp förbrukar så kommer du att gå ner i vikt.


Så istället för att sätta dig fullt in på hur LCHF funkar å påbörja den dieten i 6 veckor för att sedan hamna på ruta 1 igen. Investera då din tid i att faktiskt lära dig om hur kaloriräkning fungerar. Alla vi människor förbrukar ett visst antal kalorier per dag genom bara vila. Detta kan du räkna ut HÄR.


Säg att du till exempel använder dig utav 2500kcal om dagen. För att gå ner i vikt måste du äta mindre än 2500kcal om dagen. Detta gäller ALLA dagar i veckan och inte bara måndag till fredag kväll. Om du ligger på ca 500kcal mindre varje dag så ska du minst gå ner 0,5kg i veckan. 500kcal är 1 stor marabou chokladkaka (jag vet att den går ner fort).


Därför är mitt förslag till dig att ladda ner en utav de otroligt bra apparna som YAZIO, lifesum, m.fl. och fyll i vad du äter om dagen för att börja få en förståelse om hur mycket kcal din mat just innehåller. Detta kommer att leda till att du sedan i framtiden vet exakt hur mycket av den otroligt goda maten du kan stoppa i dig och du kommer veta precis hur ofta och mycket du kan unna dig utav det mer kaloririka(goda).


Behöver du lite hjälp på vägen så är mitt kost- och träningsprogram en otroligt bra guide i rätt riktning! Kolla in programmet HÄR!

121 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page