top of page

Låt oss hjälpas åt under krisen!

VIKTIGT MEDDELANDE KOMMER PÅ SLUTET!


Corona Pandemin har satt stora spår inte bara till de som ligger i riskgrupp utan hela världen har fått känna på krisen. Våra nära och kära är oroliga för att mista livet, sjukvården överbelastas, skolorna stänger ner, flera förlorar sina jobb, företag går i konkurs osv.. Alla känner av denna påverkan på ett eller annat sätt.


Att känna känslan oro går inte att undvika och att kunna påverka sin livssituation i denna kris är näst intill omöjlig. Därför kan vi inte göra så mycket än att leva här och nu. Yoga, meditation, mindfullness you name it. Du har säkert hört om det förut? Förmågan i att släppa allt och bara vara i stunden. Ta vara på lugnet i att jobba hemifrån, ta vara på din lediga tid. Tänk inte framåt, tänk inte bakåt.

Njut av tillvaron som finns omkring dig nu.

Hur många gånger har du tidigare sagt att "jag ska göra klart det när jag har mer tid" eller "jag ska börja träna när jag har mer tid" eller "Jag ska börja läsa/skriva/lära mig när jag har mer tid". Gissa? Nu har alla mera tid. Så istället för att oroa oss över hur framtiden kommer se ut (hur kritiskt det än ser ut just nu) så ta vara på denna stund. Låt kreativiteten flöda genom att bara vara här och nu istället för i samhällets stress. Kanske är det nu du har tiden att ge dina drömmar full kraft!


Till det viktiga.

Min alldeles för mycket lediga tid har utvecklat ideen om att jag vill hjälpa till med min kunskap för att hjälpa till de som behöver. Så under påsklovsveckan kommer jag ha en insamling till Radiohjälpen som stödjer pandemins riskgrupper i samhället och för att kicka igång detta kommer jag hålla både hemma online + Utomhusträningar gratis för att samla ihop så mycket pengar till Radiohjälpen som möjligt. Ta vara på den lediga tiden och häng med mig live på Instagram + Facebook (Följ @2strongwithhanna om länken inte funkar) dessa tider:


Söndag 5 april: LIVE Yoga 30min 19.00

Måndag 6 april: LIVE Hemma träning 30min 19.00

Tisdag 7 april: LIVE Yoga 30min 09.00

Tisdag 7 April: LIVE Hemma träning 30 min 20.00

Torsdag 9 april: LIVE Hemma Träning 30min 18.00


För er som bor i Växjö så kommer jag hålla utomhusträningar i parken vid Krampen(bakom simhallen)

Tisdag 7 april 18.00

Onsdag 8 april 12.00 + 18.00

Torsdag 9 april 16.00

Läs mer om eventer HÄR


Vill du vara med och bidra till insamlingen?

Swisha valfritt belopp till 90 1950 6 och märk meddelandet med 2strongTack!

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page