top of page

Når du ofta dina mål?

Att ha en dröm, till exempel en drömbil, ett drömhus, en drömkropp, en drömpartner är helt vanligt. Något som tyvärr är ännu mer vanligt är dock att vi ger upp på vägen dit. Det finns många olika yttre omständigheter till att det blir så, men hur många gånger har du inte ryckt upp dig och sagt att nä nu fan är det dags?


Jag tror inte det finns en bättre tid än nu att starta. Nu finns det gott om tid, nu finns motivationen till en bättre hälsa och nu kommer även det mest ultimata erbjudandet.Att leva med starka visioner och att följa mina drömmar är något som jag brinner enormt mycket för och något jag lärt mig att stimulera till vardags. Jag lever mig så starkt in i mina önskningar att jag slår bort de dumma tankarna som skulle hindra mig. Tex rädslan, omöjligheten, latheten.


Allt är möjligt. Alla ursäkter som att jag inte har pengar, jag har ont i benet, jag har ingen tid, jag gör det sen, jag vågar inte, är för mig en indikation på att du inte vill det tillräckligt. Så fråga dig nu, hur mycket vill du detta?

Läser du vidare så betyder det att du nog vill det tillräckligt. Börja därför att argumentera emot alla ursäkter för dig själv, sedan investera i det som kan bidra till att uppfylla din dröm!


Känner du att du vill inspireras mer till att uppfylla din dröm? Just nu erbjuder jag paket där du ska sätta egna mål, jobba mer isolerat med dessa & jag som PT ska inspirera dig, ge dig rådgivning och andra verktyg som behövs för att nå dit på 8 veckor. Läs mer här!28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page