top of page

Tack till er, ni är min styrka.

Det är drygt 10 dagar kvar på året och det brukar alltid vara så här års man gör en liten sammanställning av året som varit. 2020 har varit ett annorlunda år, inte bara för mig utan för alla. Saker har verkligen inte varit som man föreställt sig och vad kan det ha lett till?


För mig har år 2020 handlat om att tappa kontrollen och känna tacksamhet. Pandemin kanske inte bara fått mig att inse vilken stor betydelse frihet, hälsa och omgivning har. Utan den har gett alla möjlighet att känna, utvecklas, uttrycka och ändras.


Därför vill jag främst säga tack. Tack till er som varit med under 2020 och stöttat, bidragit och gjort min dröm, mitt arbete, mitt slit till möjlighet. Trots alla dessa motgångar med olika restriktioner, positiva & negativa besked så har varje situation vi ställts inför lett till något (får jag säga bra?).


Jag har under mina 6 år på resande fot mött människor från hela världen, hundratals olika kulturer, ekonomiklasser, affärsideer, intressen, passioner och främst gemenskaper. Mina 6 år runt om i världen har gett mig två livsmeningar: att inspirera och hjälpa. Vilket år kunde varit bättre än detta att träda fram?Idag, 6 år senare kan jag knappast själv tro att jag, lilla jag, kunnat hjälpa och inspirera andra människor. Jag kan fortfarande knappt själv tro att jag är ägare utav den lilla mysiga studion i stan jag kallar vårt happy place. Jag kan knappt tro på när mina motionärer nu ett par månader senare uttrycker sin glädje, stolthet och lycka över vad de åstadkommit i sin träning, i sin själv, i sin kropp.


Jag känner mig oerhört glad, tacksam och stolt varje gång jag hör er säga “jag vill bli stark”. För mig har det alltid handlat om den mentala styrkan, kombinerat med den fysiska såklart. Varför? För om jag har kunnat klara det, så kan ni också.Jag försöker skriva detta lilla årsavslutande brevet för att ge uttryck för allting jag känner och har känt den närmaste tiden och det enda jag får upp är tack, tack, tack, tack, tack. Det är ni som fått min dröm att bli verklig.


För er som inte varit med under 2 STRONGs resa kommer här en liten sammanfattning:

I maj när jag flyttade tillbaka till Örebro höll jag utomhusträning och yoga. Det började med att det ibland inte dök upp någon alls tills jag i slutet av sommaren hade en härlig liten återkommande skara. Jag råkade komma förbi stans mest magiska lokal och trots den skyhöga hyran beslöt jag mig för att ta risken. Idag har jag fått så mycket god feedback från nästan samtliga av mina kunder och tack vare er har ni gjort det möjligt för mig att inte bara behålla lokalen, utan även gå över till att bli aktiebolagsägare samt ha anställda som hjälper mig så jag kan jobba med utveckling av 2 STRONG och ge flera möjlighet till att tillsammans få känna sig inspirerade till en hälsosammare livsstil.


Välkommen år 2021, vi är redo för dig!


112 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page