top of page

Träna som en influenser?

Wow. Lyssnade precis på senaste avsnittet av @afterworkoutpodden där de lyfte mycket intressanta saker. Jag möter flera kvinnor dagligen som söker resultat som liknar de ideala profilerna vi har på Instagram och annat och har en förväntning att det går att nå genom att bara börja träna och sluta äta lite kolhydrater. I podden så lyfter de verkligen upp sanningen.


Att eftersträva en sådan kropp som vi idealiserar kräver också en uppoffring. Den uppoffring är inte endast fikabröd utan också oerhört många timmar på gymmet med tunga vikter. Många av de kvinnorna jag träffar idag har 78 andra projekt i sina liv, allt från arbete, till barn, till hushåll, psykisk hälsa och med andra ord kanske inte har tid eller ork att uppoffra sitt liv till det som krävs att faktiskt att nå dessa idealistiska mål.


Jag kan också bli så frustrerad när andra inom branschen marknadsför sig med 4 veckor till din drömkropp och dylik. Det finns ingen ”quick fix” det handlar om att investera tiden, att hitta en hållbarhet och en livsstil inom träningen och därför ägna en hel livstid och inte endast 4 veckor.En kropp som investerar i livet.


Att ha med sig den kunskapen kan skapa perspektiv och man kan fråga sig själv om man är beredd att leva den livsstilen för att uppnå de resultaten man eftersträvar? Eller är man någonstans i livet där man nöjer sig med att bibehålla och eftersträva ett hälsosamt liv utifrån sina förutsättningar?


En kropp som lägger 10 timmar i veckan på träning.

40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page