top of page

Wow, vilka bootcamp brudar!

Idag är sista dagen utav en 4 veckor lång bootcamp jag har haft med 8 fantastiska kvinnor. Vi har träffats tre gånger i veckan, vi har delat alla humör & kämpat oss igenom träning efter träning. Vi har peppat varandra och vi har haft sjukt kul. Jag har känt mig ärad att få coacha dessa brudar & se deras sprudlande glädje efter träningspassen. Jag känner mig så glad att få inspirera dessa kvinnor till en hälsosammare livsstil.

Konceptet bakom bootcamp är att vara en liten grupp där man verkligen kan slappna av, lära känna varandra, dela känslor, tankar och idèer om sig och sin träning, sin kropp, sina svagheter men även sina framsteg utan att känna sig dömd. Med en bootcamp upplevelse så lär du känna dig själv, din kropp & din utveckling på ett sätt som inga andra gruppträningar på gym kan ge, eftersom jag som coachar har tid att både lära känner er men också tiden att kunna se alla och hjälpa alla. Detta koncept är något jag vill utveckla vidare & har redan öppnat registrering av nya omgångar. Säkra din plats nu!!

292 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page